warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Satış Sistemleri Uzmanı

Danone Turkey

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Danone Su Türkiye olarak, Sırma, Hayat ve Akmina markalarımızdan oluşan sağlıklı içecek portföyümüzü daha iyi bir yaşam için her gün daha fazla insanla buluşturma tutkusuyla çalışıyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz kategorilerde yarattığımız ilklerle tüketicilerimizin hayatına değer katmanın gururunu duyuyoruz.  


Türkiye’de 8 fabrikası ile en çok doğal su kaynağına sahip Sırma markamızla, su pazarında ilk defa cam su ihtiyacını ödüllü şişemizle karşılayıp, yaygınlaştırarak kategorinin öncüsü olduk.  Maden suyu pazarında ise vitaminli maden suyu kategorisinin de yaratıcısı olarak Türkiye’nin en çok tercih edilen meyveli maden suyunu tüketicilerimize sunuyoruz.   Torosların kalbinden doğan ve 36 yıldır ideal mineral dengeli yapısı ile tüketicilere Su Hayat’tır diyen Hayat markamızla su içme alışkanlığını küçük yaşlarda kazandırmak 2010 yılında bebeklere özel korumalı su şişesi ile bebek suyu kategorisinin, 2016 yılında piyasaya sürdüğümüz Maskot serisi ile de çocuk suyu kategorisinin kuruluşuna imza attık.  Yine sporcuların su içme ihtiyacını karşılayacak özel kapaklı 750 ml su şişesini de 2013 yılında pazara ilk sunan marka olduk.

 

Tüketicilere sunduğumuz tüm inovasyonlarımızla Danone’nin “gıda yolu ile sağlık ulaştırma” misyonuna katkıda bulunuyor ve sektöre öncülük ediyoruz. Her seviye ve departmandan çalışanlarımızla beraber insanların hayatında sağlıklı bir etki yaratma ve şirketimizin değişim ajandasına liderlik etme gücümüze güveniyor; “Türkiye’nin En Büyük Alkolsüz İçecek Şirketi Olmak” vizyonumuzu her gün bir adım ileriye taşıyoruz. İnanıyoruz ki insanların sağlığına sunduğumuz katkı kadar gezegenimizin geleceğini korumak da bizim sorumluluğumuz.

 

Danone’un global ışığını arkamıza alarak; yeni nesil iş dünyasının hevesi ve girişimciliğini ruhunda barındıran; hızlı, dinamik, zorlukları fırsat olarak görüp aşan bir şirket olmaktan gurur duyuyoruz. 


GENEL NİTELİKLER:

  • Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik veya ilgili bölümlerinden mezun
  • Satış veya satış sistemleri konusunda en az 2 yıl tecrübeli
  • İyi derecede ingilizce bilgisine sahip
  • Planlama, raporlama ve analiz etme becerisi yüksek
  • Analitik düşünebilen ve iletişim becerisi kuvvetli


İŞ TANIMI:

  • Yeni kurulacak satış günü otomasyon sisteminin yönetiminin sağlanması
  • Sistemin distribütör ayağında kurulum planının yapılması, uygulanması ve sürdürülebilir şekilde kullanılmasının sağlanması
  • Satış gücü otomasyon katmanı üzerinde çalışacak masterdata’nın yönetimi
  • Sistem üzerinde oluşturulacak raporlama tool’unun geliştirilmesi
  • Sistemin geliştirilmesi ve bu geliştirme ile ilgili projelerinin IT/IS ekibi ile birlikte yürütülmesi
  • Ek rapor/raporlama ihtiyaçlarının analiz edilip yeni raporların sistem üzerinden oluşturulması
  • Saha ekibine ve distribütörlere operasyonel desteğin sağlanması


 


Aday Kriterleri

2 - 3 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci)

Satış Sistemleri Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sistemleri Uzmanı İş İlanları

Bebek Besinleri / Süt ve Süt Ürünleri 2+

Hakkımızda

Hakkımızda Danone Türkiye olarak, Sütlü Ürünler, Su ve Nutricia iş birimlerimiz ile Türkiye'de 2.991, dünyada ise tam 100.000 Danoneli olarak besle

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Başvuruda bulunmuş olduğunuz Danone Türkiye şirketine özgü olarak hazırlanmış Aydınlatma Metni’ni aş

Detaylı Bilgi

Satış Sistemleri Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Sistemleri Uzmanı İş İlanları