İstanbul(Avr.)(Beyoğlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

26 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

172 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 10 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

172 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1986 yılında kurulmuş olan Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV), dar gelirli kadınların ekonomik ve sosyal olarak güçlenmelerini desteklemek amacıyla Türkiye genelinde çalışmalar yapmaktadır. KEDV, bu kapsamda kadınların yerel kalkınmada liderliğini güçlendirmeye yönelik kapasite geliştirme eğitimleri, örgütlenme çalışmaları, girişimcilik destekleri ve benzeri programlar yürütmektedir. NAHIL İktisadi İşletmesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı tarafından 2003 yılında dar gelirli kadınların ekonomik olarak güçlenmeleri için, ürünlerini iyileştirmek ve pazarlamak amacıyla kurulmuştur. KEDV iktisadi işletmesi olan Nahıl kadınların ekonomik yaşama katılımını amaçlayan tasarım ve ürün geliştirme, mağazacılık, e-ticaret, değer zincirlerine entegrasyon, turizm alanlarında faaliyet gösteren bir sosyal girişimdir.

·       Nahıl İktisadi İşletmesinin stratejilerini, gelişim planlarını, yıllık planlarını ve bütçelerini hazırlamak; hedeflerini belirlemek ve işletmeyi hedef, plan ve bütçe doğrultusunda yönetmek.

·       KEDV’nin stratejik ve operasyonel planlarında tanımlanan hedeflere ulaşmak ve gelirlerini artırmak üzere Nahıl İktisadi İşletmesinin faaliyet alanlarını geliştirmek ve ölçeğini büyütmek üzere araştırma, fizibilite ve iş geliştirme çalışmaları planlamak, yürütülmesini sağlamak ve takip etmek.

·       Nahıl İktisadi İşletmesinin doğrudan ve dolaylı satış kanallarını yurt içinde ve dışında çeşitlendirmek ve satış gelirlerini artırmak üzere iletişim, pazarlama ve satış çalışmaları planlamak, yürütülmesini sağlamak ve takip etmek.

·       Özel sektörle ve kamu sektörü ile ticari ortaklıklar, satış kanallarını çeşitlendirme ve genişletme, sosyal ve toplumsal cinsiyete duyarlı satın alma girişimleri, yatırım ortaklıkları ve diğer potansiyel konularda kurumsal işbirlikleri geliştirmek, yürütmek ve takip etmek.

·       Kadın kooperatiflerinin işlerini geliştirmeleri ve pazara erişimlerini sağlamak üzere işbirlikleri geliştirmek, projeler tasarlamak ve uygulanmasını sağlamak.

·       KEDV’nin üyesi olduğu ağlarla Nahıl İktisadi İşletmesini geliştirmeye yönelik işbirlikleri geliştirmek.

·       Nahıl İktisadi İşletmesinin insan kaynaklarını yönetmek, ekip oluşturmak, ekibi yönlendirmek, ekibin performansını izlemek.

·       Nahıl İktisadi İşletmesinin teknik, finansal ve idari performansını izlemek, analiz etmek ve raporlamak.

 

 

Aranan nitelikler

·       Toplumsal cinsiyete duyarlı ve toplumsal cinsiyet eşitliğine inanan.

·       Üniversite mezunu.

·       En az 10 yıllık (tercihen ilgili alanlarda) iş deneyimine sahip.

·       İşletme yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli.

·       Yaratıcı yaklaşıma sahip, çözüm odaklı ve analitik düşünebilen.

·       Ekip yönetimi, planlama, koordinasyon konularında yetkin.

·       Sözlü ve yazılı iletişim ve ilişki yönetimi becerilerine sahip.

·       İyi derecede sözlü ve yazılı İngilizce kullanabilen.

·       Dijital araçları ve platformları kullanabilen.

·       İstanbul’da ikamet eden

·       Seyahat engeli olmayan


“6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” kapsamında, bu ilana yapacağınız başvuru ile özgeçmişiniz içerisindeki tüm kişisel bilgilerinizin KEDV ile paylaşılmasını ve bu bilgilerin saklanmasını kabul etmiş bulunmaktasınız.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

İşletme Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İşletme Müdürü İşletme Müdürü Maaşları İşletme Müdürü Nasıl Olunur? İşletme Müdürü Nedir? İşletme Müdürü İş İlanları

Vakıflar / Sivil Toplum Kuruluşları

Hakkımızda

1986 yılında kurulmuş olan Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV), dar gelirli kadınların ekonomik ve sosyal olarak güçlenmelerini desteklemek amacı

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KADIN EMEĞİNİ DEĞERLENDİRME VAKFIKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİİşbu Aydınlat

Detaylı Bilgi

İşletme Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İşletme Müdürü İşletme Müdürü Maaşları İşletme Müdürü Nasıl Olunur? İşletme Müdürü Nedir? İşletme Müdürü İş İlanları