warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Sağlık

Sağlık

Başvuru Sayısı

295 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

295 başvuru

Departman

Sağlık

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Birçok ilklerin yaşandığı Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, bir Üniversite Hastanesi olmasının yanı sıra bünyesinde bulunan Genel, Onkoloji, Kalp-Damar Cerrahisi ve Diş Hastaneleri ile Türkiye’nin en fazla branş sayısına sahip hastanesi olma özelliğini de taşımaktadır. 
Medipol Üniversitesi Hastanesi / Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, sahip olduğu güçlü hekim ve akademik kadro, iyileştiren hastane mimarisi, akıllı bina teknolojisi ve ileri tıbbi donanımı ile hem ulusal hem de uluslararası alanda önemli bir referans merkezidir.
Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun Türkiye' deki haklı gururu olan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi tüm dünyadan hasta kabul edebilen,hem hizmet hem de akademik JCI akreditasyonu almış, bebek dostu bir sağlık kompleksidir.
 
İnsanın en önemli değerlerinden biri olan Sağlık'a, en ileri teknolojiyi kullanarak, bütüncül kalite anlayışı ile geniş kitlelere saygıdeğer bir hizmet vermek isteyen hekimlerimizin başvurularını bekliyor, aramızda görmek istiyoruz.

  • Mesleğinde en az 2 yıl deneyimli,

  • Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri takip eden, yöntem teknik ve teknolojilere hakim,

  • Hasta memnuniyeti odaklı,

  • İletişim yönü güçlü, pozitif,

  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.



İŞ TANIMI

Medipol Üniversitesi Hastanesi / Medipol Mega Hastaneler Kompleksinde görevlendirilmek üzere,  '‘Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı’' istihdam edilecektir.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Doktora(Mezun)
Yapıldı
Hakkımızda

MEDİPOL MEGA ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ Burada hayat var… Türkiye’nin en büyük özel sağlık yatırımı Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, İstanbul Medipol

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemekhane.