info
İlan engelli adaylar içindir.

Genel Başvuru (Engelli)

NTT DATA BUSINESS SOLUTIONS

İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İdari İşler

İdari İşler

Başvuru Sayısı

75 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

75 başvuru

Departman

İdari İşler

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

 

"Geleceği Bugüne Dönüştürmek"

 

TR- NTT DATA Business Solutions, 190 bin çalışanı ile dünyanın en büyük 10 BT çözüm sağlayıcısından biri olan NTT DATA Group'un gücünü, global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlığını yerel deneyimle birleştiriyor. Dünya çapında 30'dan fazla ülkede 10 binden fazla çalışanıyla her yıl 30 binden fazla projeyi hayata geçiren ve 34 yıldır güveni değere dönüştüren şirket, 2000 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteriyor.

 

Gücünü inovasyondan ve Türkiye'deki 2.500 kişilik uzman ekibinden alan bir teknoloji hizmet sağlayıcısı olarak, ürün, hizmet ve çözümleriyle iş süreçlerinde uçtan uca dijital dönüşümü destekliyor. Sektörlerinin öncüleri SAP ve Microsoft'un da aralarında bulunduğu birçok farklı kuruluşla iş birliği yaparak müşterilerine teknoloji çözümleri sunuyor. Global ve yerel bazda geliştirdiği özel ürünlerle kurumların ve sektörlerin spesifik ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmakta, uygulama geliştirme hizmetleri vermektedir. Ülke bazlı teknoloji projelerini bölgesel ve global olarak genişleten NTT DATA Business Solutions Türkiye, destek, teknoloji modernizasyonu, uygulama yönetimi ve dış kaynak kullanımı gibi alanlarda yönetilen hizmetler sunmaktadır.

 

Müşterilerinin işlerini teknoloji ile büyüten NTT DATA Business Solutions Türkiye, Sanayi Bakanlığı onaylı inovasyon merkezi ve Ar-Ge Merkezi ile sürdürülebilir bir gelecek için yeni nesil teknolojiler geliştirmektedir. Türkiye'deki kurumların ihtiyaçları doğrultusunda inovasyon üretmekte ve bulut platformları üzerinde sürdürülebilirlik, yapay zeka, IoT, blockchain ve robotik süreç otomasyonu alanlarında yeni teknolojiler üzerinde çalışarak iş fikirlerini ürüne dönüştürmektedir. Müşteri Deneyimi ve Destek Merkezi'nde 400'den fazla uzman danışman ile 5 kıtada yüzlerce kuruluşa 7/24 uygulama destek hizmeti vermektedir.

 

Büyüyen organizasyonumuz için Engelli Personel Kadrosunda çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere aşağıda belirtilen niteliklerde çalışma arkadaşları arıyoruz:

  • En az Lise mezunu, tercihen üniversite mezunu
  • Tercihen İngilizce bilgisine sahip
  • Kariyerini uzun vadede global bir firmada geliştirmek isteyen
  • Engel durumu ofis ortamında aktif çalışmasına uygun olan
  • Anadolu yakasında ikamet eden (Ümraniye Çamlık Mah. ve Ataşehir lokasyonuna yakın adaylar öncelikli tercih edilecektir.)
  • Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosu kapsamında değerlendirilebilecek 

İŞ TANIMI

  • Başvurular firmamız bünyesinde ihtiyaç halinde uygun pozisyonlar için değerlendirilecektir.
  • Başvuru yapan adayların ön yazılarında engellerini ve heyet raporlarında yazan işgücü kaybı yüzdesini, uzmanlık alanlarını ve hangi pozisyonlarda görev alabileceklerini belirtmelerini rica ederiz.

Aday Kriterleri

1 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları

Bilişim Danışmanlığı

Hakkımızda

NTT DATA Business Solutions, 190 bin çalışanıyla dünyanın en büyük 10 BT çözüm sağlayıcısından biri olan NTT DATA Grubu’nun gücünü, global yetkinlikle

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim.

NTT DATA BUSINESS SOLUTIONS İş İlanları

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları