warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ürün Geliştirme Uzmanı (Ege Bölge)

Rijk Zwaan Tarım Tic. Ltd. Şti.

İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

440 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

440 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

ÜRÜN GELİŞTİRME UZMANI / EGE BÖLGE

Hızla büyüyen uluslararası bir sebze tohum şirketinin Satış/Pazarlama ekibinde yer almak ister misiniz? Sebze tohumlarının deneme dikim organizasyonlarını yürütüp sorumlu olunan bölgedeki müşterilere katma değeri yüksek çeşitlerimizin tanıtımı ve tabandan talep yaratılması konularında çalışmak ilginizi çekiyor mu?

Eğer öyle ise, Ege bölge için Ürün Geliştirme Uzmanı pozisyonumuza başvurabilirsiniz.


Rijk Zwaan Türkiye’de Ürün Geliştirme Uzmanı pozisyonu

Rijk Zwaan Türkiye Satış/Pazarlama ekibinin amacı, Türkiye’deki sebze tohum pazarını büyütmek ve Rijk Zwaan çeşitlerinin üreticiler, zirai bayiler, komisyoncular, fidelikler ve kilit müşteriler aracılığı ile pazara girişini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda, Türkiye genelinde tüm bölgelerdeki satış/pazarlama aktivitelerimizi genişletmek üzere aramıza katılacak yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Ürün Geliştirme Uzmanı, bölgedeki Satış Temsilcisi ile işbirliği içerisinde, yeni çeşitlerin bölgedeki tanıtımı ve bölge satış stratejisinin uygulanmasından ortak şekilde sorumludur. Rijk Zwaan ticari çeşitlerinin bölgedeki tanıtımı için referans bölgelerde referans müşteriler ile denemelerin kurulmasını, deneme verilerinin toplanmasını, denemelerin hedef müşterilere tanıtımını ve talep yaratılmasını sağlar. Plan doğrultusunda müşteri ziyaretlerinin gerçekleştirilmesi, potansiyel işbirliklerinin araştırılması, müşteri yönetimi,  satış aktivitelerinin planlanması ve satış tahmininde bulunulması konularında Satış Temsilcisine destekte bulunur. Müşteri şikayetlerinde teknik destekte bulunarak, gerekli durumlarda çeşit konusunda da öneri sunar. Ürünlerle ilgili teknik donanımı sayesinde, Rijk Zwaan çeşitlerinin katma değerini müşteriye gösterir. Yerel ve uluslararası birçok etkinlik ve ziyarete Satış Temsilcisi ile birlikte bölge temsilcisi olarak katılır.

Ürün Geliştirme Uzmanı, Satış Müdürü’ne raporlama yapmaktadır.

 

Nasıl Takım Arkadaşları Arıyoruz? 

Güçlü teknik donanıma ve ticari bakış açısına sahip iyi bir takım oyuncusu olmalıdır. Müşterilere en iyi hizmeti ve desteği sunma motivasyonu yüksektir. İnsanlarla iyi ilişki kurar, talep yaratılmasına yönelik iletişim ve ikna becerileri kuvvetlidir. 

Bunlara ek olarak aranan özellikler:

  •       Üniversitelerin Ziraat Mühendisliği ve ilgili bölümlerinden mezun
  •       Türkiye’deki sebze tohum pazarında deneyime sahip
  •       Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullananabilen
  •       Uluslararası firmada çalışmanın gerekliliği olarak, tercihen kendini ifade edebilecek seviyede İngilizce konuşabilen

 İlgilenen adaylarımız;

Başvurunuz dikkatlice incelenerek değerlendirmeye alınacaktır. CV’niz ile birlikte motivasyon mektubunuzu da bize iletmeniz sizi daha yakından tanımamızı sağlayacaktır. Başvuru değerlendirmeleri yapıldıktan sonra uygun olmanız takdirde en kısa sürede bizden yanıt alacaksınız.

 

Rijk Zwaan: Yeni İşvereniniz?
Rijk Zwaan Türkiye Antalya’nın Yukarıkocayatak / Silyon mevkiinde yer almaktadır. Mevcutta 130 çalışanımız ile insan odaklı bir kültüre sahip olan uluslararası bir aile şirketiyiz. Gıda tedarik zincirinin başında yer alıyor, sürekli yeni sebze çeşitleri geliştirerek tohumlarımızı tüm dünyada satmaktayız. Stratejik pozisyonumuz sebebiyle tüm dünyadaki insanların sağlığına ve refah seviyesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Yaptığımız herşey gelişim içindir. Bu gelişim sadece üretip sattığımız doğal ürünlerin gelişimi değil, aynı zamanda 30’dan fazla ülkede beraber çalıştığımız 3.800 çalışanımızla şirketimizin gelişimidir. Hepsinden öte çalışanlarımızın kişisel gelişimi için, onlara kendi inisiyatiflerini kullanarak potansiyellerini tam olarak kullanabilecekleri bir ortam yaratıyoruz. Ekip olarak en iyi ve lezzetli sebzeleri üretmek için, yardımlaşarak, destek vererek ve birbirimizden ilham alarak çalışıyor ve bu şekilde sağlıklı bir geleceğe katkıda bulunuyoruz.

Aday Kriterleri

En çok 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Ürün Geliştirme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Geliştirme Uzmanı Ürün Geliştirme Uzmanı Maaşları Ürün Geliştirme Uzmanı Nasıl Olunur? Ürün Geliştirme Uzmanı Nedir? Ürün Geliştirme Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Rijk Zwaan Türkiye, Antalya’nın Yukarıkocayatak / Silyon mevkiinde yer almaktadır. Mevcutta 130 çalışanımız ile insan odaklı bir kültüre sahip olan ul

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Rijk Zwaan Gizlilik Bildirimi KariyerBiz kimiz?Biz Rijk Zwaan Tarım Ticaret Limited Şirketi'yiz. (bu

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Yemekhane, Bireysel Emeklilik.

Ürün Geliştirme Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ürün Geliştirme Uzmanı Ürün Geliştirme Uzmanı Maaşları Ürün Geliştirme Uzmanı Nasıl Olunur? Ürün Geliştirme Uzmanı Nedir? Ürün Geliştirme Uzmanı İş İlanları